Startlistor, resultat och elektronisk bekräftelse

Bästa idrottsvänner!

SFI-mästerskapen närmar sig med stormsteg och vi hoppas att de sista förberedelserna går enligt planen. Här kommer en uppdatering kring några praktiska saker rörande det digitala tävlingskansliet under helgens lopp.

Elektronisk bekräftelse

Vi använder elektronisk bekräftelse och alla deltagare ska bekräfta sitt deltagande i respektive gren senast 60 minuter före grenstart. För bekräftelsen krävs ett lösenord som finns i programbladet på plats och har mailats ut till samtliga deltagare som anmält sig via kilpailukalenteri. Närmare instruktioner och länken till bekräftelseportalen finns nedan.

Startlistor och heatindelning

Startlistor och heatindelning publiceras i resultatsystemet OpenTrack och hängs upp på den officiella anslagstavlan på arenan så fort som möjligt efter att bekräftelsetiden har löpt ut.

Resultat

Resultaten från tävlingarna uppdateras löpande i resultatsystemet OpenTrack och hängs upp på den officiella anslagstavlan så fort som möjligt efter avslutad gren.


Kontaktpersoner

Om du har frågor eller om något strular, hör av dig till någon av nedanstående personer eller kontakta kansliet på arenan.

Kategorier:
Okategoriserade