Tävlingsdag 3 – Resultat och bilder

Maisa Laakso och resten av löparna i finalen på 400m damer var några av de idrottare som trotsade regnet i Mariehamn på söndagen. Foto: Sussie Mattsson.

Söndagen, den tredje och avslutande dagen, har även den nått sitt slut och SFI-mästerskapen är slut för den här gången. Från arrangörshåll vill vi passa på att tacka alla deltagare som gjorde tävlingarna oförglömliga och som nu har sett till att vår nya friidrottsarena är invigd ordentligt och att det finns fina banrekord för framtidens idrottare att slå.


Resultat

Här nedan finns resultaten från alla tre tävlingsdagar sammanfattade samt ett urval bilder från dagens tävlingar. Samtliga resultat finns också i resultatsystemet OpenTrack.

I resultatsammanfattningen visas endast den bästa prestationen av varje idrottare i fältgrenarna samt endast finalheatet i de löpgrenar där det löptes försök och final.

De fullständiga resultaten innehåller samtliga försök i fältgrenarna och för löpgrenarna visas alla försöksheat samt sammanfattning och finaler.


SFI:s vandringspriser

IF Raseborg vinnare av Ungdomspokalen 2022!

Helsingfors IFK vinnare av Frihetspriset 2022!


Medaljtabell

Efter tre fullspäckade tävlingsdagar är det Helsingfors IFK som toppar medaljtabellen med 14 guld, 15 silver och 10 brons. På andra plats kom Esbo IF med 12 guld och trea IF Raseborg med 11 guld. Hemmaföreningen IF Åland lyckades skrapa ihop 2 guld, 3 silver och 4 brons.


Bilder från tävlingsdag 3

Kategorier:
Okategoriserade